Over mij

Ik ben Rob Könings en woon in Maastricht.

In 1978 ben ik in de ‘pensioenwereld’ begonnen en heb ik bij verschillende grote werkgevers (DSM, Océ, ENCI, AZL) in de pensioenuitvoering gewerkt.

Onafhankelijke voorlichting is waar ik voor sta. Voorlichting op pensioengebied waarbij ik vertel hoe het in elkaar zit en vragen beantwoord.

Onafhankelijk, omdat ik dit niet doe namens financiële instellingen of anderszins, maar doe, puur uit ervaring en wetenschap dat pensioen een onbekend gebied is voor velen.

Er kan op scholen meer aandacht besteed worden aan pensioen. Immers de studenten van nu gaan straks in een werkomgeving pensioenpremie betalen en pensioen opbouwen. Ook degene die een eigen onderneming start zal zich moeten bezighouden met pensioen. Voor zijn eigen maar ook in het geval van arbeidsongeschiktheid of bij overlijden ten behoeve van zijn partner en/of kinderen.

Ga naar het contactformulier en we kunnen met elkaar afstemmen op welke wijze invulling kan worden gegeven aan een perfecte pensioenvoorlichting of pensioenopleiding.